Халфът на Ювентус Пол Погба наруши публичното си мълчание, за да коментира станалото

...
Халфът на Ювентус Пол Погба наруши публичното си мълчание, за да коментира станалото
Коментари Харесай

Погба проговори: Сърцето ми е разбито

Халфът на Ювентус Пол Погба наруши общественото си безмълвие, с цел да разяснява станалото известно през вчерашния ден 4-годишно наказване, което го изхвърля от футбола поради негова приложимост на допинг.

Френският футболист качи своята първа обява в Инстаграм от 6 септември предходната година насам, с цел да подчертае, че е почтен, и с цел да удостовери, че ще апелира несправедливата съгласно него присъда.

" Бях осведомен за решението на Националния антидопингов арбитражен съд и имам вяра, че присъдата е неточна. Аз съм тъжен, шокиран и с разрушено сърце, тъй като всичко, което съм построил във футболната ми кариера, беше отнето от мен. 

Когато съм освободен от юридическите ограничавания, цялата история ще стане ясна, само че в никакъв случай умишлено или съзнателно не съм взимал хранителни добавки, които нарушават антидопинговите регулации.

Като професионален спортист в никакъв случай не бих направил нещо, с което да подобря представянето си посредством неразрешени вещества, нито в миналото съм проявявал пренебрежение или съм мамил мои сътрудници и почитателите на моите или съперниковите тимове.

В резултат на оповестеното решение аз ще го апелирам пред Спортния касационен съд ”, написа 30-годишният Погба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР